Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Oude games op de PlayStation 4

Gamekings Redactie 29/01/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zoals jullie ongetwijfeld weten, loopt er een jongen rond op de redactie die een beetje in het verleden leeft. Dan hebben we het natuurlijk over Thijs. Hij speelt het liefst de hele dag door games die op zijn minst tien jaar oud zijn — ja, Grand Theft Auto: San Andreas is al uit 2004 – en dit brengt stevige discussies mee naar de redactie. Vandaag was Jelle de lul om Thijs z’n enthousiasme aan te horen. Hem werd namelijk verteld dat het misschien mogelijk wordt om je oude PlayStation 1- en PlayStation 2-games op de PlayStation 4 te gaan spelen. Check de discussie in ‘Gamekings Extra: Oude games op de PlayStation 4’!

Thijs heeft altijd zijn woordje klaarstaan. Helaas voor hem geldt dat ook voor Jelle en de discussie over oude games op nieuwe consoles duurt dan ook wel even. Je heb de kant van Thijs: hij vindt dat oude games nooit verloren mogen gaan. En dan heb je Jelle, wie vindt dat je jezelf gewoon bezig moet houden met de games die nu in de winkels liggen. Al die oude games zijn achterhaald en in de tussentijd ingehaald door betere titels.

Zoals je merkt, levert dit een discussie op. Wij zijn dat ook benieuwd wat jij vindt. Ben je het meer eens met Thijs, of vind je dat Jelle het bij ‘t rechte eind heeft? Want vind jij dat oude games gelaten moeten worden voor wat het was, of vind jij juist dat oude games vandaag de dag overal op te spelen moeten kunnen zijn? Laat het ons weten!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch