Menu Premium
Loading...

The Elder Scrolls Online The Arrival Cinematic Trailer

Lisette Atsma 29/01/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

“We zijn er en komen binnen met een knal!” Dat lijkt de aankondiging te zijn die Bethesda wil maken met de The Elder Scrolls Online The Arrival Cinematic Trailer, welke de Amerikaanse ontwikkelaar vandaag heeft gepubliceerd. Als er iets is wat een game tegenwoordig een killer van een aankondiging kan geven, zijn het wel Cinematic Trailers. Het is een van de nieuwere gimmicks van gamestudio’s, welke ze glansrijk hebben omarmd.

De release van de trailer valt samen met de aankondiging van de The Elder Scrolls Online Imperial Edition, een speciale Collector’s Edition voor de langverwachte game. Deze speciale editie wordt zowel in online als fysieke editie uitgegeven en wordt geleverd met allerlei extra’s. De The Elder Scrolls Online Imperial Edition bevat zoal de White Imperial Horse, een Mudcrab Vanity Pet en een setje ringen om het ‘ritueel van Mara’ te kunnen doen. Ja, je kan dus verdomme zelfs trouwen. Dit samen komt met vijf dagen vervroegde toegang wanneer de game dan toch eindelijk uitkomt. De fysieke editie komt daarnaast met een 12″ Molag Bal Statue en The Improved Emperor’s Guide to Tamriel. Dit is een 224 pagina’s tellend boek, geschreven door het in-game karakter Flaccus Terentius. Het geheel komt in een stalen case, gedecoreerd in de kleuren van de Imperials.

Naast de speciale editie zullen alle pre-orders geleverd worden met toegang tot de exclusieve Explorer’s Pack, met een aantal schatkaarten, toegang om als Imperial elk van de negen rassen te spelen, samen met vijf dagen vervroegde toegang tot de online wereld van Tamriel. Daarnaast wordt ook The Scuttler beschikbaar, een klein en loyaal huisdiertje.

The Elder Scrolls Online komt voor de PC uit op 4 april dit jaar en voor PlayStation 4 en Xbox One in juni. Mocht je echt niet langer kunnen wachten, mag je jezelf nog altijd inschrijven voor de bèta. Tot die tijd kun je zeker genieten van The Elder Scrolls Online The Arrival Cinematic Trailer, want die is zeker het checken waard.
The Elder Scrolls Online The Arrival Cinematic Trailer

The Elder Scrolls Online The Arrival Cinematic Trailer

The Elder Scrolls Online The Arrival Cinematic Trailer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch